Boulevard

Theater rondom het theater

Jaarlijks verrijst er een theaterdorp naast de Sint Jan in ‘s-Hertogenbosch. Een mooie plek om er met mijn fotocamera in de aanslag te vertoeven. De straat is voor mij al één groot theater van het leven, maar hier kwam het op een presenteerblaadje. Helaas had ik geen contanten op zak want de entree gelden voor de voorstellingen moesten allemaal in briefjes en munten worden voldaan. Maar rondom de theater tentjes gebeurde in mijn ogen al voldoende theater. Leuke momenten om fotografisch te registreren. Iets verder in de stad buiten het festival terrein kwam ik de mannen van het Tilburgse ‘De Boemel’ tegen. Ze waren de terraszitters aan het vermaken met vrolijke liedjes. Ik zag geen bordje  Exit, maar verliet met het vervagende geluid achter mij het theater.

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks